Οργανωτική Δομή

Ο Σύνδεσμος διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελούν οι:

Βιογραφικό

Παναγιωτόπουλος Πάνος

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε στο ΔΣ του ΣΕΕΠΑ (τότε ΣΕΕΗΤ) από το Νοέμβριο του 2011 οπότε και ο Σύνδεσμος συστάθηκε. Από το 2016, υπηρετεί το ΣΕΕΠΑ από το ρόλο του Προέδρου του ΔΣ. Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και επί μία δεκαετία εργάστηκε ως Σύμβουλος Ασφάλειας για τη Βιομηχανία Τροφίμων και παράλληλα ως Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης ISO 9001, ISO 22000. Το Νοέμβριο του 2011 ίδρυσε το πρώτο ελληνικό εργαστήριο παραγωγής ατμιστικών υγρών στην Ελλάδα, με την επωνυμία Atmos Lab το οποίο κατάφερε να κατακτήσει αγορές και εκτός Ελλάδας, με εξαγωγές σε πάνω από 24 χώρες, στην ΕΕ, την Αφρική, την Αμερική και την Αυστραλία. Συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια σε όλη την Ευρώπη που αφορούν στο άτμισμα και στη χρησιμότητά του στη Μείωση της Βλάβης από το Κάπνισμα (Tobacco Harm Reduction) για τους καπνιστές. Αφιερώνει πολύ χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα πληροφορώντας την ελληνική ατμιστική κοινότητα για νέες επιστημονικές έρευνες για το άτμισμα διότι «ο ενημερωμένος ατμιστής είναι εκείνος που δε θα επιστρέψει ποτέ στον καπνό». Όραμα αποτελεί η υιοθέτηση του ατμίσματος από την Ελληνική Πολιτεία ως μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδος για τη διακοπή της αντικαπνιστικής συνήθειας με απώτερο στόχο τη δραματική μείωση του πληθυσμού των καπνιστών στην Ελλάδα. Και για αυτό το όραμα, εργάζεται διαρκώς.

Παναγιωτόπουλος Πάνος

Πρόεδρος

Επάγγελμα

Βιογραφικό

Νεκτάριος Ζαφείρης

Ο Νεκτάριος Ζαφείρης γεννήθηκε στις 24/11/79 στην Αθήνα κάτοικος Αρτέμιδας από το 1994. Αφού αποφοίτησε από το  Τεχνικό Λύκειο Ραφήνας  το 1997 ολοκλήρωσε την Στρατιωτική θητεία του υπηρετώντας στην Ρόδο και στη συνέχεια στη Χίο. Σαν άριστος γνώστης της Αγγλικής γλώσσας, ξεκινά την επιχειρηματική του πορεία το 1997 σαν επαγγελματίας πλανόδιος φωτογράφος σε τουριστικές γειτονίες τις Αθήνας όπως η Πλάκα. Στη συνέχεια το 1998 αποφασίζει να ασχοληθεί με την εστίαση μαθαίνοντας τα μυστικά του επαγγέλματος. Η πρώτη μεγάλη επιτυχία δεν άργησε να έρθει καθώς διαβάζοντας τις αγορές ανακαλύπτει τον Εργολαβικό τομέα και για την επόμενη οχταετία χτίζει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο αυτό. Μετά από το οικονομική κρίση που υπέστη η Ελλάδα η εταιρεία δεν αντέχει το οικονομικό ντόμινο των επιχειρήσεων στο συγκεκριμένο χώρο και αποφασίζει να αλλάξει αντικείμενο.
  • Το 2008 ιδρύει την εταιρεία Electeco η οποία ασχολείται  με προϊόντα διαχείρισης – καταγραφής και εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Το 2011 έρχεται η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του. Ανακαλύπτει την αγορά του Ηλεκτρονικού τσιγάρου και αποφασίζει να ασχοληθεί ενεργά ιδρύοντας τη SMOK-E.
  • Η δική του οπτική,  στόχευση και στρατηγική ήταν και είναι η ανάπτυξη της πώλησης Χονδρικής ( Β2Β)  . Αυτή η επιλογή τον χαρακτηρίζει  , αναγνωρίζοντας πάντα ότι δεν γίνεται να ανταγωνίζεται τους ίδιους τους συνεργάτες του  διότι  αναγνωρίζει ότι δεν γίνεται να εξασκεί ταυτόχρονα και με επιτυχία και τα δυο μοντέλα,  καθώς επιβάλουν αλληλοσυγκρουόμενες στρατηγικές .
  • To 2017 εκλέγεται από το σύνολο των επαγγελματιών στο χώρο του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου για το  Δ.Σ.  του ΣΕΕΠΑ τον οποίο υπηρετεί αυτή τη στιγμή από τη θέση του Αντιπροέδρου . 
Το όραμα του για τον σύνδεσμο είναι:
  • προσβλέπει στην ταχύτατη ανάληψη πρωτοβουλιών, την απεμπλοκή από παρωχημένες δομές και νοοτροπίες, που εν τέλει καθηλώνουν την αναπτυξιακή προοπτική του.Μια εποχή που πρέπει πραγματικά να στρέψουμε με σοβαρότητα το βλέμμα μας στο μέλλον, γιατί διαφορετικά οι εξελίξεις θα μας ξεπεράσουν, αποτελεί αδήριτη ανάγκη για την εφαρμογή συναινετικής πολιτικής που θα οδηγεί το χώρο του ατμίσματος σε αναγκαίες προσαρμογές για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του.
  • Nα έχει πιο ενεργό ρολό στη σωστή πληροφόρηση του κοινού , στη προστασία και προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου και στην εν γένη διεύρυνση και αποδοχή του από το σύνολο των επαγγελματιών . 
  • Να υπάρχει ρεαλιστικό όραμα και ουσιαστική στόχευση. Χωρίς όραμα και στόχευση για τη βιομηχανία, αυτό που θα καταφέρουμε στο τέλος είναι να αναμασάμε τα παλιά.
  • Ο κος Ζαφείρης συχνά αναζητά νέες ιδέες και αγορές και όταν τελικά οι ευκαιρίες αυτές εμφανίζονται τις μετατρέπει σε ιδιαίτερα δελεαστικές. Γνωρίζοντας με κάθε λεπτομέρεια το προϊόν και την υπηρεσία που προσφέρει δημιουργεί πολλά οφέλη, όπως καλύτερές συμφωνίες στις διαπραγματεύσεις στην ικανότητα αναβάθμισης , αλλά και τον προσδιορισμό της απόδοσής της.
  • Με ρεαλισμό και σκληρή δουλειά πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάματα το μέλλον. Πιστεύω ότι σήμερα Ο ΣΕΕΠΑ και η επιχειρηματική κοινότητα, από κοινού, μπορούν να δώσουν λύσεις.

Νεκτάριος Ζαφείρης

Αντιπρόεδρος

Επάγγελμα

Βιογραφικό

Νίνος Ηλίας

-

Νίνος Ηλίας

Γραμματέας

Επάγγελμα

Βιογραφικό

Δανάς Σταύρος

-

Δανάς Σταύρος

Ταμίας

Επάγγελμα

Βιογραφικό

Παπαλαζάρου Αναστάσιος

-

Παπαλαζάρου Αναστάσιος

Αν. Γραμματέας

Επάγγελμα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

210 8216333

Sign up to our newsletter