Ο ΣΕΕΠΑ εκπονεί για τα ατμιστικά καταστήματα Οδηγίες για την Πανδημία

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ο ΣΕΕΠΑ εκπονεί για τα ατμιστικά καταστήματα Οδηγίες για την Πανδημία

Ο ΣΕΕΠΑ, υπηρετώντας τη δημόσια υγεία και προκειμένου να αποτελεί πάντα τον οδηγό και το σημείο αναφοράς της αγοράς, εξέδωσε και διένειμε τόσο στα μέλη του όσο και σε δημόσιες ανακοινώσεις, εξειδικευμένες οδηγίες για τα καταστήματα λιανικής ενόψει της πανδημίας.

Το άτμισμα σε επίπεδο λιανικής εξυπηρετεί βασικές ανάγκες για τον ατμιστή που είναι πρώην καπνιστής και εθισμένος στη νικοτίνη και η αδιατάρακτη παροχή των ατμιστικών υγρών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την αγορά. Η λειτουργία των ατμιστικών καταστημάτων λιανικής, ιδίως την ώρα που τα σημεία πώλησης καπνικών ειδών παραμένουν ανοικτά, αποτελεί αυτονόητη κατάσταση και επομένως όλες μας οι έννοιες τίθενται στην ΑΣΦΑΛΗ λειτουργίας τους ώστε να μην αποτελέσουν εστία υπερμετάδοσης του ιού.

Μάλιστα, ο ΣΕΕΠΑ, κατήρτισε αυστηρότερες συγκριτικά οδηγίες που έχουν ως σκοπό την ελαχιστοποίηση της επικινδυνότητας για τους ατμιστές και το προσωπικό των επιχειρήσεων.

Παράλληλα, εξετάζοντας τη συγκυρία με τον εγκλεισμό των πολιτών (καραντίνα) ο ΣΕΕΠΑ διοργάνωσε και προώθησε στα μέλη του την ιδέα «Μένουμε Σπίτι, Κόβουμε το Κάπνισμα» έτσι ώστε η δυσχερέστατη εμπειρία του εγκλεισμού να αποτελέσει κίνητρο για μια σημαντικότατη και θετική απόφαση εκ μέρους των καπνιστών. Δημιουργήθηκε βίντεο που προωθήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και έτσι για άλλη μια φορά ο ΣΕΕΠΑ συμπεριφέρθηκε αντάξιος του ρόλου του στη Δημόσια Υγεία βρίσκοντας άλλον έναν τρόπο ενάντια στο Κάπνισμα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email