Η καρδιά του ατμίσματος χτυπάει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Η καρδιά του ατμίσματος χτυπάει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ατμίσματος θα χτυπήσει δυνατά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η έκθεση Vapexpro 2021 θα ανοίξει τις πύλες της για τους επαγγελματίες του κλάδου και από αυτή τη γιορτή δε θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Ατμίσματος. Μετά από δύο χρόνια (θυμίζουμε πως η περσινή έκθεση δεν είχε πραγματοποιηθεί ελέω Covid-19) και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, ο κόσμος του ατμίσματος δίνει ξανά ραντεβού και αυτή τη φορά με καινοτομίες στον τρόπο διεξαγωγής.

Ο ΣΕΕΠΑ θα βρίσκεται στο περίπτερο Α10, με ανθρώπους έτοιμους να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας μιλήσουν για τις δράσεις και τα σχέδια του Συνδέσμου. Φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εγγραφής μέλους για κάθε επαγγελματία που το επιθυμεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα και τους κανόνες προφύλαξης που έχει ορίσει η Πολιτεία.
Η πρόσβαση στους εσωτερικούς χώρους του ΣΕΦ και τα περίπτερα επιτρέπεται σε:
α) Επαγγελματίες εμβολιασμένους, νοσήσαντες, ή ανεμβολίαστους με αρνητικό rapid test.
β) Επισκέπτες – προσκεκλημένους με Green Pass (αποκλειστικά εμβολιασμένους ή νοσήσαντες).
Επιπρόσθετα στην είσοδο θα υπάρχει η διαγνωστική μονάδα της MEGA ANALYSIS, η οποία και θα διενεργεί rapid test σε οποιονδήποτε επαγγελματία του κλάδου επιθυμεί, με κόστος 10 ευρώ.
Στους τρεις ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, Vapers Zones, θα έχετε τη ευκαιρία να δοκιμάσετε τα δείγματα των εκθετών (εσωτερικά δεν επιτρέπεται), χωρίς ταλαιπωρία και συνωστισμό. Το προσωπικό της έκθεσης θα είναι πάντα παρόν για να σας καθοδηγήσει στους χώρους, να παρέχει πληροφορίες και να ελέγχει τη ροή για την αποφυγή συνωστισμού. Τα Vapers Zones φυσιοκά, είναι τα σημεία-κλειδιά για τους επαγγελματίες που θέλουν να δοκιμάσουν διεξοδικά τα προϊόντα που θα τοποθετήσουν στο κατάστημά τους.
Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, ο ΣΕΕΠΑ θα δώσει δυνατό παρών στην έκθεση Vapexpro 2021 στο ΣΕΦ.
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους στην γιορτή του ατμίσματος.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email