Σπύρος Τσιμούρης

Ο Σπύρος Τσιμούρης γεννήθηκε στις 08/12/1967 στο Augsburg της Γερμανίας. Διαθέτει Master στο Marketing Communications από το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent University. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει σειρά σεμιναρίων της Dale Carnegie στους τομείς Sales Advantage και Effective Management, ενώ υπήρξε αργότερα και εισηγητής των σεμιναρίων αυτών στην Ελλάδα.

Στην 35ετή καριέρα του εξειδικεύτηκε στο κομμάτι του design και του marketing και εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις σε πλήθος εκδοτικών και διαφημιστικών επιχειρήσεων, καθώς και σε δημιουργικά γραφεία, έχοντας ως πελάτες πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας. Παράλληλα συνεργάστηκε επί 7 έτη με περισσότερες από 100 εταιρίες του εξωτερικού από όλον τον πλανήτη σε projects μεγάλου μεγέθους.

Υπήρξε εμπνευστής, ιδρυτικό μέλος, και πρώτος Πρόεδρος της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών (ΚΕΑ), του μοναδικού μέχρι σήμερα συλλογικού οργάνου για τους ατμιστές/καταναλωτές στην Ελλάδα.

Το 2018 ιδρύει την εταιρία VapeCraft E.E. και μπαίνει για πρώτη φορά στον επαγγελματικό χώρο του ατμίσματος με το ομώνυμο κατάστημα. Ταυτόχρονα γίνεται και μέλος του Συνδέσμου μας.

Το όραμά του για τον ΣΕΕΠΑ είναι η καταξίωση του Συνδέσμου ως τον πιο αξιόπιστο, σοβαρό, ενημερωμένο και δυναμικό συνομιλητή, από την Πολιτεία και τους φορείς της, την επιστημονική κοινότητα, τα ΜΜΕ, τους ίδιους τους ατμιστές και την κοινή γνώμη.