10 celebrities που έκαναν το άτμισμα τρόπο ζωής

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Τα τελευταία χρόνια, το άτμισμα αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Είναι ο εύκολος και σίγουρος τρόπος ώστε να γίνει η μετάβαση από το κάπνισμα, σ’ έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Μάλιστα αρκετοί είναι και οι επώνυμοι καλλιτέχνες που δοκίμασαν και επέλεξαν το άτμισμα για να βελτιώσουν τη ζωή τους και να απαλλαγούν οριστικά από το κάπνισμα και τους κινδύνους του. Celebrities όπως ο Leonardo DiCaprio, ο Jack Nicholson και ο Charlie Seen δεν κρύβουν την αγάπη τους για το άτμισμα και με τον τρόπο αυτό βοηθούν ώστε να μεγαλώσει η κοινότητα του vaping. Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι celebrities έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις κοινωνικές νόρμες και παρακάτω θα διαβάσεις 10 stars που αποφάσισαν να μπουν στη “μεγάλη οικογένεια του vaping”.

Leonardo DiCaprio

Ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στον κόσμο, ο Leonardo DiCaprio αποτελεί έναν από τους πρώτους celebrities που υιοθέτησαν το vaping τρόπο ζωης. Στα Screen Actors Guild Awards του 2016 εμφανίστηκε για πρώτη φορά να ατμίζει και από τότε σπάνιες είναι οι φορές που θα τον δείτε χωρίς την vaping συσκευή του.

Robert Pattinson

Γνωστός από τον ρόλο του ως Edward Cullen στο Twilight, ο Robert Pattinson είναι ακόμη ένας επώνυμος που έκοψε το τσιγάρο και ξεκίνησε το άτμισμα. Τον είδαμε για πρώτη φορά να ατμίζει στα γυρίσματα της ταινίας Cosmopolis. Από τότε, ο Pattinson έχει εντοπιστεί να ατμίζει σε πολλές εκδηλώσεις, όπως στο Coachella Festival.

Katy Perry

Η τραγουδίστρια Katy Perry εκτός από πριγκίπισσα της pop έχει γίνει και μία ένθερμη υποστηρίκτρια του vaping. Στον κόσμο του ατμίσματος μπήκε το 2011, όταν στις “Χρυσές Σφαίρες” μοιράστηκε μία συσκευή ατμίσματος με τον Orlando Bloom.

Jack Nicholson

Ο Jack Nicholson αποδεικνύει πως το άτμισμα δεν είναι απλώς μία τάση της νέας γενιάς. Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα και να το γυρίσει στο άτμισμα. Από τότε τον έχουμε δει αμέτρητες φορές να υπογράφει αυτόγραφα έχοντας μία ατμιστική συσκευή στο στόμα.

Kylie Jenner

Η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου και μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian. Όλα τα κορίτσια επιθυμούν να γίνουν όπως αυτή, μετράει εκατομμύρια followers στο Instagram και αποτελεί παράδειγμα. Το 2016 εμφανίστηκε με μία ατμιστική συσκευή και διέδωσε την αγάπη της για το άτμισμα σε όλο το fan base της.

Katherine Heigl

Αμετανόητη ερωμένη του vaping είναι η Katherine Heigl. Γνωστή για τη συμμετοχή της σε ρομαντικές κομεντί, ισχυρίζεται πως το άτμισμα την βοήθησε να κόψει “μαχαίρι” το κάπνισμα. Μάλιστα ηγήθηκε του κινήματος για την κοινωνική αποδοχή του vaping, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή “David Letterman Show” με την ατμιστική συσκευή της. Κατά τη διάρκεια του show, έπεισε τον Letterman να δοκιμάσει από την συσκευή της και ο ίδιος εντυπωσιάστηκε.

Charlie Sheen

Η σχέση του με το άτμισμα ξεκίνησε όταν έψαχνε μία λύση ώστε να μην πληρώνει πρόστιμα για τα τσιγάρα που άναβε σε κλειστούς χώρους. Απολαμβάνει το άτμισμα τόσο πολύ, που πλέον έχει δημιουργήσει το δικό του brand με ατμιστικές συσκευές, γνωστά ως Nicosheen.

Isla Fisher

Η Αυστραλιανή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στις ταινίες “Wedding Crashers” και “Now You See Me”, είναι ένα από τα πιο πρόσφατα μέλη στην vaping κοινότητα. Την έχουμε δει αρκετές φορές να ατμίζει δημόσια, όπως στην ταινία “Now You See Me” που εμφανίστηκε με ατμιστική συσκευή.

Samuel L. Jackson

Ακόμη ένα εξαιρετικό παράδειγμα πως το άτμισμα δεν είναι μόνο για τους νέους. Ο δημοφιλής ηθοποιός αισθάνεται υπερήφανος vaper και έχει φωτογραφηθεί αμέτρητες φορές με διαφορετικές συσκευές ατμίσματος.

Johnny Depp

Ένας από τους μεγαλύτερους star του κινηματογράφου, όχι μόνο απέδειξε την αγάπη του για το άτμισμα εκτός οθόνης, αλλά το έχει κάνει και μέσω της μεγάλης οθόνης. Κατά τη διάρκεια της ταινίας The Tourist, o χαρακτήρας που υποδύεται (Frank Tupelo) εξηγεί πώς αντί να καίει τον καπνό με φωτιά, έχει μία ηλεκτρονική συσκευή που δημιουργεί ατμούς. Από τότε, ο μανιώδης καπνιστής Johnny Depp συνέχισε να απολαμβάνει το άτμισμα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email