Βασίλης Σφίτης

Ο Βασίλης Σφίτης γεννήθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε λογιστική, και εργάστηκε στο συγκεκριμένο αντικείμενο από το 2001 μέχρι το 2009.

Το 2010 αποφάσισε να αντικαταστήσει το κάπνισμα με το άτμισμα. Μέσα από την προσωπική του επιτυχία διακοπής του καπνίσματος διαπίστωσε ότι το άτμισμα θα αποκτούσε δυναμικό μερίδιο στην αγορά, και έτσι το 2012 δημιούργησε την εταιρία SmartSmoke στη Θεσσαλονίκη, με το ηλεκτρονικό κατάστημα smartsmoke.gr αλλά και φυσικό κατάστημα στη Ν. Μηχανιώνα. Ένα χρόνο αργότερα το Μάϊο του 2013, το δεύτερο κατάστημα – στη Θέρμη Θεσσαλονίκης- ήταν γεγονός. Τα επόμενα χρόνια η SmartSmoke ίδρυσε 3 ακόμα καταστήματα με τη μορφή Franchise, με παρουσία στη Λάρισα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Λίγο αργότερα ένα ακόμα ιδιόκτητο κατάστημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης προστέθηκε στην ομάδα.

Η SmartSmoke συμμετέχει στον ΣΕΕΠΑ (τότε ΣΕΕΗΤ) από το 2012, και συνεχίζει να μοιράζεται απαρέγκλιτα τις αξίες και τα πιστεύω που πρεσβεύει ο Σύνδεσμος. Το 2021, ο ιδιοκτήτης της SmartSmoke αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκλογές για Δ.Σ. του ΣΕΕΠΑ, όπου και εκλέχθηκε.

Μαζί με τα υπόλοιπα 6 μέλη μάχεται για ένα κοινό σκοπό: την ορθή διάδοση του ατμίσματος ως μια καλύτερη εναλλακτική των καπνικών προϊόντων.